-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Fastelavnsboller med glasur
8 stk
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Hævetid: 1 time
- Bagetid: 15 min.
- Fryse-egnet uden glasur
- Dej:
- 25 g gær
- 2 dl mælk
- 1 æg
- 2 tsk sukker
- ½ tsk salt
- ¼ tsk kardemomme
- 50 g smør
- ca. 350 g hvedemel
- Fyld:
- 125 g marmelade
- Pynt:
- 1 æg til pensling
- 75 g flormelis
- 1 spsk kakao
- 1-2 spsk kogende vand
- krymmel
- Smuldr gæren ud i en skål og opløs den med lun mælk (max. 37grader). Tilsæt æg, sukker, salt, kardemomme, smeltet smør oghvedemel og ælt dejen godt igennem.
- Lad den hæve tildækketca. 30 min. Rul dejen ud til en stor rektangel (25x45 cm) og delden i 8 kvadrater. Læg en skefuld marmelade på hver og saml dejen omkring fyldet.
- Læg bollerne med sammenføjningernenedad på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket30 min.
- Pensl med sammenpisket æg og bag bollerneca. 15 min. ved 200 grader. Lad dem afkøle på en rist og pyntmed glasur rørt af flormelis, kakao og kogende vand. Drys med krymmel og lad glasuren stivne.