Nemme fastelavnsboller med slik
Flotte og festlige fastelavnsboller med masser af slik på toppen. De fine fastelavnsboller er uden creme, syltetøj og flødeskum, men til gengæld pyntet med glasur og slik på toppen. Fordi fastelavnsbollerne er uden creme, er de nemme at tage med og skal ikke opbevares på køl. Se her, hvordan du bager fastelavnsboller med slik
8 store fastelavnsboller
Total:1 time 40 minutter
Arbeidstid:1 time 25 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge
- 2 dl mælk
- 50 g smeltet smør
- ½ pakke gær (25 g)
- 1 æg
- 25 g sukker
- Kornene af ½ vaniljestang
- 400 g hvedemel
- Flormelis og vand til glasur
- Slik til pynt
8 store fastelavnsboller:
- Bland 2 dl mælk og 50 g smeltet smør.
- Smuldr ½ pakke gær ud i blandingen og pisk sammen med 1 æg, 25 g sukker og kornene af ½ vaniljestang.
- Tilsæt gradvist ca. 400 g hvedemel.
- Ælt dejen glat og smidig og lad den hæve lunt i ca. 45 min.
- Form til 8 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad bollerne hæve i ca. 30 min. og bag dem i ca. 15 min. ved 225 grader.
- Lad bollerne køle af på en bagerist.
- Pynt med glasur og slik på toppen.
De bedste opskrifter på fastelavnsboller
-
Nemme fastelavnsboller med slik
-
Fastelavnsboller med hindbærskum & karamelchokolade
-
Farmors bedste: Fastelavnsboller med marcipan og flødeskum
-
Forrygende fastelavnsboller
-
Fastelavnsknuder: Sjove og anderledes fastelavnsboller
-
Fineste fastelavnsboller med nougatcreme & kattepynt
-
Fastelavnsboller med chokolade og nødder
-
Fastelavnsboller med marmelade
-
Lækre fastelavnsboller
-
Fastelavnsboller med chokoladecreme og flødeskum
-
Fastelavnsboller med flødeskum
-
Fastelavnsboller med chokoladecreme og moccaglasur
-
Fastelavnsboller med remonce
-
Skønne fastelavnsboller med hindbærflødecreme
-
Fastelavnsboller med creme og syltetøj
-
Fastelavnsboller med mokka og chokolade
-
Fastelavnsboller med syltetøj og creme
-
Festlige fastelavnsboller
-
Fastelavnsboller med nougatfyld
-
Fastelavnsboller med æblekompot
-
Nemme fastelavnsboller