4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. lufttørret skinke (ca. 75 g)
  • 1 skalotteløg,
  • 5 tørrede tomater
  • olivenolie
  • ca. 300 g friske, istandgjorte svampe i små stykker
  • pasta efter appetit, ca. 350 g
  • vand og salt til kogning
  • 1 dl hvidvin
  • 3-4 dl madlavningsfløde eller alm. fløde
  • plus ca. 2 tsk. majsstivelse
  • salt og peber
  • persille

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skinke, pillet løg og tørret tomat hakkes og svitses let i olie. Svampene tilsættes og ristes let. Vinen hældes ved, og det hele damper uden låg i ca. 5 min.
  2. Fløde, evt. rørt med majsstivelse, salt og peber tilsættes, og saucen koger nogle minutter. Vandet hældes fra pastaen, som blandes med svampesaucen. Retten serveres med hakket persille i rigelige mængder.