Filopakker med feta
4 pers. som snack
Ingredienser
- 4 plader optøet fillodej
- 2 spsk. olivenolie
- Fyld:
- 200 g kogte, varme kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 150 g fetaost
- 2 spsk. hakket persille
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk. paprika
- 3/4 tsk. Salt
- peber
- Mos de varme kartofler med olivenolie. Rør smuldret feta, persille, hvidløg, paprika, salt og peber i.
- Pensl de 2 af dejpladerne med olie. Læg de 2 andre dejplader over, så du har 2 dejplader. Skær dem hver i 6 tern. Fordel fyldet på ternene. Fold dejen over til trekander. Fold dejkanterne op, så dejen er helt tæt på fyldet. Læg dejtrekanterne på bagepapir, og pensl dem med olivenolie. Bag trekanterne ved 200 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.