Opskrift på fisk med gulerodsmos, skovsyre og salturt

Fisk med gulerodsmos, skovsyre og salturt

Retten ligner noget, som er en gourmetrestaurant værdig, men den kan faktisk laves på 25 min.

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 kg gulerødder
  • 25 g smør
  • salt og peber
  • 600 g fisk, f.eks. torsk
  • 1 håndfuld skovsyre
  • 1 håndfuld salturt

Sådan laver du fisk med gulerodsmos

  1. Riv gulerødderne og kog dem møre i vand i 10 minutter. Hæld lidt af vandet fra og blend resten til mos sammen med smørret. Smag til med salt og peber.
  2. Skær torsken i 4 stykker og bag den i ovnen ved 180 grader i 8 min.
  3. Servér fisken ovenpå gulerodsmosen og drys vilde urter ud over.
  4. Se også opskrift på Nye kartofler med pølser, ukrudt og blomster.