Fiskesuppe med fennikel, fløde og hvidvin
En cremet fiskesuppe med et hint af hvidvin - den skal nok blive et hit.
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 små løg
- 2 fennikel
- 20 g smør
- 2 dl hvidvin
- 1,2 dl fiskebouillon
- 600 g rå fisk og skaldyr, f.eks. rejer og stykker af torsk
- 2 dl fløde
- salt, peber og evt. mere hvidvin til tilsmagning.
Sådan laver du fiskesuppe:
- Skær løg og fennikel i grove stykker, og steg grøntsagerne i en gryde i smørret til de er bløde, 4-5 min. Tilsæt hvidvinen, og lad halvdelen koge væk. Tilsæt bouillonen og bring suppen i kog.
- Tilsæt fisk og skaldyr, og lad dem koge med (suppen skal ikke bulderkoge, bare lige boble) ca. 3 min. Tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. lidt mere hvidvin.
- Servér med et stykke brød og evt. en grøn salat.
- Prøv også hønsekødssuppe
- Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/