Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Hønsekødssuppe
Foto: Line Thit Klein Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af.

Hønsekødssuppe

Nem hønsekødssuppe

Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af. Her får du opskriften på en god og fyldig suppe med kyllingeskiver, rodfrugter og løg.

30 minutter
Print
Nem hønsekødssuppe til 4 personer

500 g persillerødder
500 g små løg, fx rødløg
2 spsk olie
2 fed revet hvidløg
salt og peber
2 kyllingebryster, helst med skind
1 bundt frisk timian
evt. lidt frisk citronmelisse (kan udelades)
1,5 dl. hønsebouillon.

Sådan laver du hønsekødssuppe:

1. Skrub persillerødderne eller skræl dem. Skær persillerødder og løg i grove skiver og kom dem op i et ildfast fad.

 

2. Vend med olie, hvidløg, salt og peber og læg kyllingebrysterne ovenpå. Kom fadet i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Vend grøntsagerne med frisk timian.

 

3. Skær kyllingebrysterne i skiver, og kom fyldet op i suppeskåle. Hæld suppen over.

Prøv også: Svampesuppe med majroer, kål og pasta

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Suppe og Hovedret