
Nem hønsekødssuppe
Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af. Her får du opskriften på en god og fyldig suppe med kyllingeskiver, rodfrugter og løg.
Ingredienser
500 g persillerødder
500 g små løg, fx rødløg
2 spsk olie
2 fed revet hvidløg
salt og peber
2 kyllingebryster, helst med skind
1 bundt frisk timian
evt. lidt frisk citronmelisse (kan udelades)
1,5 dl. hønsebouillon.
Sådan laver du hønsekødssuppe:
1. Skrub persillerødderne eller skræl dem. Skær persillerødder og løg i grove skiver og kom dem op i et ildfast fad.
2. Vend med olie, hvidløg, salt og peber og læg kyllingebrysterne ovenpå. Kom fadet i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Vend grøntsagerne med frisk timian.
3. Skær kyllingebrysterne i skiver, og kom fyldet op i suppeskåle. Hæld suppen over.
Prøv også: Svampesuppe med majroer, kål og pasta