Svampesuppe med majroer, kål og pasta
Alle sæsonens bedste råvarer i én og samme suppe. MUMS!
Total:20 minutter
Ingredienser
- 400 g svampe, f.eks. portobello, champignons eller Karl Johan
 - 2 spsk olivenolie
 - 400 g majroer (kan erstattes af radiser eller ræddiker)
 - 200 g grønkål eller sortkål
 - 200 g pasta, f.eks. muslingeskaller
 - 1,5 l god bouillon, f.eks. grøntsagssuppe.
 
Sådan laver du svampesuppe:
- Skær svampene i strimler og steg dem gyldne i olien. Krydr med salt og peber.
 - Fjern top og bund på majroerne, og skær dem i tynde både. Hak kålen groft. Varm suppen op og kog pastaen heri efter anvisningerne på pakken. Majroer og kål koges med de sidste 3-4 min.
 - Servér suppen i skåle, og vend svampene i til sidst.
 - Prøv også suppe med kødboller, ingefær og gulerødder
 - Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/