-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Suppe med kødboller, ingefær og gulerødder
En lækker, klassisk oksekødssuppe med kødboller.
Total:25 minutter
Ingredienser
- Kødboller:
- 500 g hakket kalvekød
- 1 fed hvidløg, revet
- 1 æg
- 2 spsk mælk
- 2 spsk mel
- 1,2 l bouillon, f.eks. oksekødssuppe
- 4 gulerødder, gerne i forskellige farver
- 2 forårsløg
- 200 g sølvbeder (eller spinat)
- 2 cm ingefær, fintrevet
- salt og ca. 1 spsk æbleeddike til at smage til med
Sådan laver du suppe med kødboller:
- Kødboller: Rør alle ingredienser sammen, form farsen til boller med hænderne eller mellem to skeer efter ønsket størrelse. Varm bouillonen op, og kog bollerne her, indtil de kommer op til overfladen. Gør det af flere omgange, og tag bollerne op af suppen efterhånden som de er færdige.
- Skær gulerødder, forårsløg og sølvbeder i tynde strimler/skiver.
- Smag suppen til med ingefær, salt og æbleeddike.
- Kom kødbollerne tilbage i suppen, øs op i suppeskåle og vend grøntsagsblandingen i ved servering.
- Prøv også kyllingesuppe med nudler og grønt
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/