-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fiskesuppen over dem alle
Fyldig suppe, der egner sig dage, hvor du har god tid
4
Ingredienser
- 1 kg optøede rejer med skal
- 2 spsk olivenolie
- 2 stilke snittet bladselleri
- 1 hakket løg
- 2 hakkede tomater
- 2 fed finthakkede hvidløg
- et par timiankviste
- 1 spsk tomatpuré
- 7 dl vand
- SUPPE:
- 2,5-3 dl fiskefond
- 2,5 dl fløde 9%
- salt, friskkværnet peber
- FYLD:
- de pillede rejer
- 600 g torskefilet i mindre stykker
- 125-150 g laks i mindre stykker
- en håndfuld dampede muslinger
- karse
- SERVERING:
- 300 g fuldkornsbaguette
Sådan gør du:
- Pil rejerne, sæt dem koldt og brug skallerne til grundsuppen. Svits rejeskallerne i den varme olie. Tilsæt alle de hakkede grønsager samt timian og tomatpuré og svits videre i 8-10 minutter under omrøring. Hæld vand ved og lad det hele snurre 20 minutter under låg. Blend hele suppen, purer den gennem en sigte og gem derefter fonden til senere brug. Varm fond og fløde godt igennem og smag til med salt og peber. Læg fiskestykkerne i og damp dem møre i suppen ved svag varme. Vend rejerne i suppen og anret i store skåle med de dampede muslinger. Drys med karse og server med lun baguette.
- Energi pr. person: 660 kcal, fedt 30%, protein 42%, kulhydrat 28%