-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Flødekartofler med porrer
Flødekartofler er nemt og klassisk tilbehør til alle slags kød. Her har vi lavet flødekartofler med porrer, men du kan også sagtens tilsætte både løg og hvidløg til dine flødekartofler - kun fantasien sætter grænsen. Opskriften finder du her:
Flødekartofler til 4 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 2 porrer
- 25 g smør
- 4-5 kviste timian
- ½ l piskefløde (evt. halvdelen cremefraiche 18% eller 38%)
Sådan laver du flødekartofler
- 1. Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
- 2. Rens porrerne, og skær dem i ringe. Steg dem klare i smør, og bland dem med kartofler og timianblade i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber, og hæld piskefløde og evt. cremefraiche i fadet.
- 3. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min., til kartoflerne er møre. Dæk fadet til, hvis overfladen bliver for mørk.