-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag

Sådan laver du flødekartofler
Flødekartofler med hvidløg og dijonsennep - en klassiker på middagsbordet, der er supernem at lave - og smager helt forrygende. Vil du gerne skære (lidt) ned på fedtet, så erstat halvdelen af piskefløden i opskriften med kaffefløde.
Flødekartofler til 4 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- Ca. 1 kg skrubbede kartofler
- 2 1/2 dl piskefløde (halvt fløde og halvt piskefløde kan
- også bruges)
- 1 tsk. sennep, gerne dijonsennep med estragon
- 1-2 fed hvidløg
- smør til fadet samt salt og peber
Sådan laver du flødekartofler
- 1. Kog fløden op med sennep og hvidløg, tag den fra varmen, og lad den stå.
- 2. Skær imens kartoflerne i skiver, evt. på råkostjernet eller -møllen. Bred dem ud i et ovnfast fad med salt og peber mellem lagene. Hæld fløden over kartoflerne, løft dem lidt med en stegegaffel, så væden kan løbe ned, og stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min. Mærk om kartoflerne er møre, inden de tages ud af ovnen.
SE OGSÅ:Sådan laver du lammeculotte