-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Fløderand
Servér den fløjlsbløde fløderand, som en lækker dessert med årstidens frugter. Her har vi valgt en 'vinterversion' med vinterens gode eksotiske frugter.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Hviletid: ca. 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- 1⁄2 l piskefløde
- 1⁄2 stang vanilje
- 3 spsk flormelis
- 6 blade husblas
- Frugtsalat:
- 2 appelsiner (stykker)
- 3 bananer (stykker)
- 4 kiwier (gule og grønne)
- Læg husblasbladenei blød i koldt vand ca.5 min. Tag dem op oglad lidt vand hænge ved. Kom dem i en lilleskål og smelt dem overvandbad.
- Pisk fløden tillet skum med korneneaf vaniljen. Drys flormelisi. Rør den lunknehusblas i flødeskummeti en stråle og hæld det ien randform. Sæt den ikøleskabet ca. 2 timer,til den er stivnet.
- Løsni kanten med en kniv,og dyp hurtigt formeni varmt vand. Vend denud på et fad, og anretmed frugtsalat af blandetfrisk frugt skåret ismå stykker.