-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Frisk og lækker stikkelsbærdessert
Stikkelsbær er vidunderlige, og det er med at udnytte sæsonen. Her har vi lavet en skøn stikkelsbærdessert.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- 300 g stikkelsbær
- 2-3 spsk vand
- 3+1 spsk sukker
- 1 bæger pasteuriserede æggeblommer
- 1 usprøjtet citron
- 1 dl piskefløde
- Citronmelisse
- Nip stikkelsbærrene og sæt dem over i en gryde med lidt vand. Giv dem et opkog under låg, tag låget af og lad dem simre møre i ca. 5 min.
- Tilsæt 3 spsk sukker, kog det igennem og hæld det over i en kold skål.
- Pisk æggeblommerne sammen med fintrevet citronskal og 1 spsk sukker til en tyk creme. Vend flødeskum i og smag til med citronsaft.
- Fordél cremen over bærrene og pynt med citronmelisse.
- Desserten nydes straks.