Frisk tomatsuppe
Nem og lækker tomatsuppe.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 6 min.
- 500 g modne tomater
- 2-3 fed hvidløg
- 1+2 spsk olivenolie
- frisk basilikum
- havsalt og friskkværnet peber
- Vask tomaterne og skær dem i både. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver.
- Steg hvidløg på en pande med olivenolie 30 sekunder.
- Tilsæt tomatbåde og steg 5 min.
- Drys med havsalt og friskkværnet peber.
- Hæld det over i en blender og kør suppen jævn.
- Pres den gennem en sigte over i en gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
- Hak basilikum og rør det sammen med olivenolie.
- Fordél suppen i 2 skåle og dryp basilikumolien over. Servér straks med brød til.