Frisk tomatsuppe

Frisk tomatsuppe

Nem og lækker tomatsuppe.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 6 min.
  • 500 g modne tomater
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1+2 spsk olivenolie
  • frisk basilikum
  • havsalt og friskkværnet peber

  1. Vask tomaterne og skær dem i både. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver.
  2. Steg hvidløg på en pande med olivenolie 30 sekunder.
  3. Tilsæt tomatbåde og steg 5 min.
  4. Drys med havsalt og friskkværnet peber.
  5. Hæld det over i en blender og kør suppen jævn.
  6. Pres den gennem en sigte over i en gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
  7. Hak basilikum og rør det sammen med olivenolie.
  8. Fordél suppen i 2 skåle og dryp basilikumolien over. Servér straks med brød til.