Waldorfsalat opskrift

Frisk waldorfsalat

6

Ingredienser

  • 2 æbler
  • 1 pærer
  • 2 stilke bladselleri
  • 150 g vindruer – blå og grønne
  • 100 g valnødder
  • 30 g tørrede tranebær
  • 2-2½ dl græsk yoghurt 10 % eller drænet yoghurt naturel
  • 1 spsk fyldende honning
  • salt og peber.

Sådan gør du

  1. Skær æbler og pærer i små tern og snit bladselleri i tynde skiver. Halvér vindruerne og fjern kernerne. Hak valnødderne og tørrede tranebær groft.
  2. Rør græsk yoghurt sammen med flydende honning, salt og frisk kværnet peber.
  3. Bland æbler, pærer, bladselleri, vindruer, tranebær og valnødder sammen med yoghurtdressingen, men gem lidt frugt til at pynte din waldorfsalat med.
  4. Server waldorfsalaten som et frisk indslag til anden eller til flæskestegen.