Frittata med spinat og kartoffel
Den lille ægge- og grøntret er lige god varm og kold, så du kan snildt lave den, mens du alligevel er i gang med aftensmaden, og tage den med som frokost næste dag. Brug en slip let-pande, så er oliven kun nødvendig som krydderi.
1 person
Ingredienser
- 200 g babyspinat
- 1 forårsløg
- 1 tsk. chiliolie
- 1 æg og 1 æggehvide
- 75 g kogt kartoffel i tern
- salt og peber
- Svits den skyllede spinat let i olien sammenmed snittet forårsløg. Pisk æg oghvide sammen med salt og peber, og hældmassen over spinaten. Drys kartoffelterneneover, læg låg på, og lad æggene stivnehelt. Drys med salt og peber.
- Energi pr. person: 1095 kilojoule (255 kcal)Protein: 17 g – 26 %Kulhydrat: 21 g – 32 %Fedt: 12 g – 41 %