Frittata med spinat og kartoffel

Frittata med spinat og kartoffel

Den lille ægge- og grøntret er lige god varm og kold, så du kan snildt lave den, mens du alligevel er i gang med aftensmaden, og tage den med som frokost næste dag. Brug en slip let-pande, så er oliven kun nødvendig som krydderi.

1 person

Ingredienser

  • 200 g babyspinat
  • 1 forårsløg
  • 1 tsk. chiliolie
  • 1 æg og 1 æggehvide
  • 75 g kogt kartoffel i tern
  • salt og peber

  1. Svits den skyllede spinat let i olien sammenmed snittet forårsløg. Pisk æg oghvide sammen med salt og peber, og hældmassen over spinaten. Drys kartoffelterneneover, læg låg på, og lad æggene stivnehelt. Drys med salt og peber.
  2. Energi pr. person: 1095 kilojoule (255 kcal)Protein: 17 g – 26 %Kulhydrat: 21 g – 32 %Fedt: 12 g – 41 %