Frugtkonfekt
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Kogetid:
- 2 min.
- Køletid:
- 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 20 stk.)
- 100 g bløde, tørrede abrikoser
- 50 g rosiner
- 50 g makroner
- 200 g hvid chokolade
- 1/2 dl cremefraiche 38%
- Skær abrikoserne i små stykker og bland dem med rosiner og groftknuste makroner.
- Hak den hvide chokolade groft.
- Giv cremefraichen et opkog under omrøring og tag den af varmen.
- Rør den hvide chokolade i og rør, til det er jævnt.
- Vend frugtblandingen i og bred det ud i en form foret med bagepapir – eller fordel det i små konfektkapsler.
- Stil konfekten et koldt sted (ikke køleskab), til den er stivnet.
- Vend konfekten ud af formen og skær den i tern.