Frugtkonfekt

Frugtkonfekt

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Kogetid:
  • 2 min.
  • Køletid:
  • 2 timer
  • Ikke fryse-egnet
  • (ca. 20 stk.)
  • 100 g bløde, tørrede abrikoser
  • 50 g rosiner
  • 50 g makroner
  • 200 g hvid chokolade
  • 1/2 dl cremefraiche 38%

  1. Skær abrikoserne i små stykker og bland dem med rosiner og groftknuste makroner.
  2. Hak den hvide chokolade groft.
  3. Giv cremefraichen et opkog under omrøring og tag den af varmen.
  4. Rør den hvide chokolade i og rør, til det er jævnt.
  5. Vend frugtblandingen i og bred det ud i en form foret med bagepapir – eller fordel det i små konfektkapsler.
  6. Stil konfekten et koldt sted (ikke køleskab), til den er stivnet.
  7. Vend konfekten ud af formen og skær den i tern.