Frugtsalat med citrus-sirup
Fantastisk og sund frugtsalat
4
Ingredienser
- 1-2 blodgrapefrugter
- 1 appelsin
- 2 kiwier
- 1 æble
- 125 g kernefri, blå druer
- frisk mynte
- 20 g pistaciekerner
- CITRUS-SIRUP:
- 1 dl lyst rørsukker
- 2 dl vand
- tyndtskåret skal af en økologisk citron
- lidt citronsaft
Sådan gør du:
- Skræl og skær frugterne, undtagen druerne, i tynde skiver og læg dem lagvis i glas med lidt mynte over.
- CITRUS-SIRUP: Kom sukker, vand og citronskal i en gryde og kog det hele under omrøring, til sukkeret er opløst. Kog videre i yderligere nogle minutter, afkøl og sigt siruppen og sæt den i køleskabet, til den skal bruges. Hæld siruppen over frugten og top med pistaciekerner, så er desserten klar til servering.
- Energi pr. person: 160 kcal, fedt 19%, protein 7%, kulhydrat 74%.