-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Fuldkornspasta med rejer og ærtepesto
Det her er pasta på den sunde måde. Ærtepestoen er også super som dip eller smørrelse i en sandwich.
Næringsindhold
- Energi pr. person:675 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:61 %
4
Ingredienser
- 375 g fuldkornslinguine
- ÆRTEPESTO:
- 250 g grønne ærter
- 25 g ristede pinjekerner
- 2 fed hvidløg
- 25 g reven parmesan
- Ca. 1 dl basilikumblade
- Ca. 1 dl mynteblade
- 2 spsk olivenolie
- 1-2 tsk citronsaft
- Evt. lidt kogevand fra ærter eller pasta
- Salt og friskkværnet peber
- 200 g store rejer
- 2 panino eller 250 g groft brød
Sådan gør du:
- Begynd med pestoen. Blancher ærterne i kogende, letsaltet vand i 1 minut. Hæld dem i en sigte, afkøl dem under den kolde hane og lad dem dryppe af.
- Blend ærter, pinjekerner, hvidløg og parmesan med basilikum- og mynteblade, olivenolie samt lidt citronsaft. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra ærter eller pasta, så pestoen får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og vend den med pesto og rejer og server med brød.
- ENERGI PR. PERSON: 675 kcal, fedt 20%, protein 19%, kulhydrat 61%.