Fuldkornswrap med hummus og pastrami
Inviter veninderne på lækre og sunde frokost-wraps.
4
Ingredienser
- Persille-hummus:
- 1 dåse velafdryppede kikærter
- 2 fed hvidløg
- ½ rødløg
- 1 potte persille
- citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- Evt. lidt grøntbouillon
- Salt
- Peber
- En håndfuld rucola eller babysalater
- 100 g pastrami i tynde skiver
Sådan gør du:
- Afdryp og blend kikærter, hvid- og rødløg med persille, citronsaft og olivenolie. Tilsæt evt. en smule bouillon til passende konsistens og smag godt til med salt og peber.
- Smør persille-hummus i et jævnt lag på hver wrap, læg salater og tynde skiver pastrami på og rul sammen med fast hånd.
- Energi pr. person: 560 kcal, fedt 26%, protein 19%, kulhydrat 55%.