Fuldkornswrap

Fuldkornswrap med hummus og pastrami

Inviter veninderne på lækre og sunde frokost-wraps.

4

Ingredienser

  • Persille-hummus:
  • 1 dåse velafdryppede kikærter
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rødløg
  • 1 potte persille
  • citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • Evt. lidt grøntbouillon
  • Salt
  • Peber
  • En håndfuld rucola eller babysalater
  • 100 g pastrami i tynde skiver

Sådan gør du:

  1. Afdryp og blend kikærter, hvid- og rødløg med persille, citronsaft og olivenolie. Tilsæt evt. en smule bouillon til passende konsistens og smag godt til med salt og peber.
  2. Smør persille-hummus i et jævnt lag på hver wrap, læg salater og tynde skiver pastrami på og rul sammen med fast hånd.
  3. Energi pr. person: 560 kcal, fedt 26%, protein 19%, kulhydrat 55%.