-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Gammeldags chokoladeskærekage
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Bagetid: ca. 1 time
- Fryse-egnet
- (8-10 skiver)
- 225 g blødt smør
- 350 g brun farin (eller mørkt muscovadosukker, 6 dl)
- 3 æg (mellem)
- 100 g chokolade
- 1 dl kogende vand
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 250 g mel (4 dl)
- Rør blødt smør og brun farin godt sammen og pisk æggene i.
- Smelt chokoladen og rør den i blandingen. Rør koghedt vand i.
- Bland vanilje og bagepulver i melet og sigt det i dejen.
- Kom dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen midt i ovnen ved 160 grader ca. 1 time.
- Skær kanterne løse med en lille kniv, men vend først kagen ud, når den er helt kold.