-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Græsk farsbrød med feta og oliven
Få en dejlig nem opskrift på et lækkert græsk farsbrød med feta og oliven. Server det lækre farsbrød med tzatziki, græsk salat og kartoffelbåde, eller pommes frites. Her får du opskriften på det græske farsbrød:
4
Total:1 time 5 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
Græsk farsbrød med feta og oliven
- 2 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 150 g feta
- 100 g soltørret tomat
- 150 g kalamataoliven uden sten
- 600 g hakket kalv og flæsk
- 2 æg
- 6 spsk rasp
- hakket persille til pynt
- salt og peber
Sådan gør du:
- Pil og hak løg og hvidløg fint. Pluk og hak persillen (gem evt. lidt til pynt), og smuldr fetaen groft.
- Hak de soltørrede tomater groft, og halvér oliven.
- Bland løg, hvidløg, persille, fars, æg, rasp, salt og peber i en skål, og rør farsen sej. Vend forsigtigt 2/3 af fetaen i farsblandingen, og form den til et farsbrød i et stort ovnfast fad. Fordel resten af fetaen oven på.
- Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i cirka 45 minutter, til kødet er gennemstegt. Drys med hakket persille ved servering, og nyd det evt. med tzatziki, græsk salat og kartoffelbåde.