Grillede kyllingelår med citron og timian
Her får du en let opskrift med kylling, hvor der både er noget til øjne, næse og smagsløg. Opskriften er til 2 personer.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Marinering 2-6 timer
- Stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- 4-6 kyllingeunderlår (6-700 g)
- 1 tsk citronskal (fintrevet, usprøjtet)
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk frisk timian
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- Tilbehør:
- Kartoffelsalat og grillede grønsager (f.eks. squash og peberfrugter)
- Skær et par „ridser” i hvert kyllingelår, så marinaden kan trænge ind.
- Vend lårene sammen med de øvrige ingredienser (brug evt. en frysepose).
- Læg dem i køleskabet i 2-6 timer.
- Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og steg dem på en varm grill eller grillpande i ovnen (ca. 10 min. på hver side).
- Servér med kartoffelsalat og grillede grønsager.