Grillede kyllingelår med citron og timian

Grillede kyllingelår med citron og timian

Her får du en let opskrift med kylling, hvor der både er noget til øjne, næse og smagsløg. Opskriften er til 2 personer.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Marinering 2-6 timer
  • Stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 4-6 kyllingeunderlår (6-700 g)
  • 1 tsk citronskal (fintrevet, usprøjtet)
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk frisk timian
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • Kartoffelsalat og grillede grønsager (f.eks. squash og peberfrugter)

  1. Skær et par „ridser” i hvert kyllingelår, så marinaden kan trænge ind.
  2. Vend lårene sammen med de øvrige ingredienser (brug evt. en frysepose).
  3. Læg dem i køleskabet i 2-6 timer.
  4. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og steg dem på en varm grill eller grillpande i ovnen (ca. 10 min. på hver side).
  5. Servér med kartoffelsalat og grillede grønsager.