-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Grillede kyllingelår med citron og timian
Her får du en let opskrift med kylling, hvor der både er noget til øjne, næse og smagsløg. Opskriften er til 2 personer.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Marinering 2-6 timer
- Stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnede
- 4-6 kyllingeunderlår (6-700 g)
- 1 tsk citronskal (fintrevet, usprøjtet)
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk frisk timian
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- Tilbehør:
- Kartoffelsalat og grillede grønsager (f.eks. squash og peberfrugter)
- Skær et par „ridser” i hvert kyllingelår, så marinaden kan trænge ind.
- Vend lårene sammen med de øvrige ingredienser (brug evt. en frysepose).
- Læg dem i køleskabet i 2-6 timer.
- Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og steg dem på en varm grill eller grillpande i ovnen (ca. 10 min. på hver side).
- Servér med kartoffelsalat og grillede grønsager.