Grillede røde peberfrugter i salat

Grillede røde peberfrugter i salat

4 pers.

Ingredienser

  • 4 røde peberfrugter
  • 1 bdt. rucolasalat
  • 2 forårsløg
  • 1-2 spsk. kapers
  • Dressing:
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. fintreven parmesanost
  • 1 spsk. hvid balsamico-eddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1/2 tsk. salt
  • peber

  1. Skær peberfrugterne over, og fjern hinder, frø og stilke. Læg peberfrugterne på en ovnrist, og pensl dem med olivenolie. Stil dem under ovngrillen ca. 10 min., til de branker og bobler op. Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af dem. Skær peberfrugterne i strimler af 1 cm’s bredde.
  2. Fordel rucolasalaten på et fad, fordel peberfrugtstrimlerne over, og drys snittet forårsløg og kapers over. Pisk dressingen sammen, og dryp den over.