-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grillede spareribs
En god hjemmelavet barbecuesauce er helehemmeligheden bag himmelsk grillmad, dener oven i købet nem at lave, og så kan denbruges på både kød og grønsager.
4 personer
Ingredienser
- 2 kg spareribs (svineribben)
- salt
- et par laurbærblade
- 1 løg
- hele peberkorn
- Barbecuesauce:
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 3 spsk. brun farin
- 1 dl æbleeddike
- 3 dl tomatketchup
- 3 spsk. worchestershire sauce
- 2 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. tabasco
- salt, peber
- Tilbehør:
- salat, flute og grillede majs
- Kog spareribsene ca. 1time i letsaltet vand, gernemed et par laurbærblade, 1overskåret løg og hele peberkorn.De skal simre stilleog roligt og må endelig ikkebulderkoge.
- Til saucen skal du hakkeløget. Svits det kort i olie ien gryde, og tilsæt de øvrigeingredienser. Kog saucensammen ca. 5 min. Penslnoget af barbecuesaucen påde forkogte spareribs, og grilldem direkte på trækulsgrillen,til de er gyldne og lækre.Eller i ovnen ved 225 gr. i ca.25-30 min.