-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Grillede tigerrejer på blomkålsris med spinat
Grillede tigerrejer smager fantastisk og tager ingen tid at lave! Her er de grillet med en skøn marinade og serveret med sundt tilbehør bestående af blomkålsris og spinat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:306 Kcal
- Fedt:27 %
- Protein:54 %
- Kulhydrat:19 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 500 g tigerrejer med skal
- 1 tsk. olivenolie
- 1 stort fed hvidløg, knust
- 1 rød chili, udkernet og finthakket
- 300 g blomkålsris
- 2 tsk. olivenolie
- 200 g spinatblade
- 1 dl korianderblade, friske
- 1 lime
- Salt
- Peber
Sådan gør du:
- Dup rejerne tørre. Bland olie, hvidløg og chili med salt og peber, og vend rejerne med blandingen.
- Varm en stor pande – eventuelt en grillpande – godt op, og steg rejerne under omrøring, til de har skiftet farve.
- Steg blomkålsrisene gyldne i olivenolie under omrøring, tilsæt spinat- og korianderblade, og steg kort, så de falder sammen. Smag til med salt og peber.
- Servér rejerne på de varme blomkålsris med lime.