-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Grillet kalveculotte med citron-persillesmør
Selv om det stadig er lidt køligt derude, så kan du sagtens tage hul på grillsæsonen. Har du en kuglegrill, så er en kalveculotte fortræffelig efter en tur over kullene.
3-4 personer
Ingredienser
- 1 kalveculotte, ca. 1 kg
- olie
- salt, peber
- Citron-persillesmør:
- 4 spsk. blødt smør
- 1 spsk. finthakket persille
- ½ tsk. usprøjtet, revet citronskal
- 1 spsk. citronsaft
- salt, peber
- Tilbehør:
- Flute el. små nye kartofler samt salat (se nedenfor)
- Snit fedtlaget af kødet, pensl med olie, og krydr med salt og peber. Læg kødet, så det kun får indirekte varme fra kullene. Læg låg over grillen, og grill kødet ca. 50 min. Når dit stegetermometer viser 60 gr. i kødets centrum, skal stegen trække under alufolie ca. 15 min. Skær stegen i tynde skiver.
- Bland ingredienserne til citronsmørret, og stil det i køleskab, til det skal serveres.
- Server kødet med citronsmør og en salat bestående af f.eks. fintsnittet spidskål og fennikel blandet med gule og røde cherrytomater. Lav en olie-eddike-dressing med sennep til.