-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Grillet tun & grøn Tabbouleh
Tun smager skønt, og kunsten er at grille den tilpas lidt, så den ikke bliver tør og kedelig. Giv den hellere lidt i underkanten end i overkanten – du kan altid give den en anelse mere.
4
Ingredienser
- 4 tunbøffer à 150 g
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- 2 spsk kapers
- 2 spsk sorte oliven
- Ekstra koriander og citron
- 1 portion grøn Tabbouleh
- Dup tunkødet let med køkkenrulle, pensl det med olie og drys salt og peber på. Grill tunkødet et par minutter på hver side og server det med kapers, oliven og ekstra citron samt koriander og Tabbouleh.
- Energi pr. person: 450 kcal., fedt 26%, protein 45%, kulhydrat 29%