Grillkøller med avocadosalat
Der er intet om sommeren som grillmad. Her i form af grillkøller med avocadosalat.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 40 min.
- 1 pakke Crown of Cooking grillkøller med jalapenomarinade, 520 g
- 1 salathoved
- 2 tomater
- 1-2 modne avokadoer
- sorte oliven
- Dressing:
- 1 spsk vineddike
- 2-3 spsk olivenolie
- 1/2 tsk stødt
- spidskommen
- 1/4 tsk stødt chili
- salt og peber
- Steg køllerne på en middelvarm grill med låg eller i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. Vend dem et par gange undervejs.
- Skyl og slyng salaten og pluk den i mindre stykker. Vask tomaterne og skær dem i både.
- Halver avocadoerne, udsten dem og træk skallen af dem. Skær frugtkødet i både.
- Pisk dressingen sammen og vend den i salaten. Server med de stegte køller.