Grillkøller med avocadosalat

Grillkøller med avocadosalat

Der er intet om sommeren som grillmad. Her i form af grillkøller med avocadosalat.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 40 min.
  • 1 pakke Crown of Cooking grillkøller med jalapenomarinade, 520 g
  • 1 salathoved
  • 2 tomater
  • 1-2 modne avokadoer
  • sorte oliven
  • Dressing:
  • 1 spsk vineddike
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk stødt
  • spidskommen
  • 1/4 tsk stødt chili
  • salt og peber

  1. Steg køllerne på en middelvarm grill med låg eller i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. Vend dem et par gange undervejs.
  2. Skyl og slyng salaten og pluk den i mindre stykker. Vask tomaterne og skær dem i både.
  3. Halver avocadoerne, udsten dem og træk skallen af dem. Skær frugtkødet i både.
  4. Pisk dressingen sammen og vend den i salaten. Server med de stegte køller.