Grillkylling med det hele
Hurtig grillmad med sprøde bruschetta og tomat-bønnesala.
4
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst, ca. 500 g
- 2 tsk olivenolie
- 1-2 spsk friskhakket rosmarin
- 1 spsk reven citronskal
- salt, peber
- Bruschetta:
- 4 lange skiver god fuldkornsbaguette
- olivenolie til pensling
- 1 fed knust hvidløg
- 4 spsk finthakket persille og basilikum
- 8 små kugler mozzarella
- Tilbehør:
- 1 portion tomat-bønnesalat
Sådan gør du:
- Dup kyllingekødet tørt. Gnid det med olie, rosmarin, citronskal samt salt og peber. Grill kyllingekødet ca. 5 minutter på hver side. Grill brødene til bruschetta, pensl dem med olivenolie, gnid dem med knust hvidløg og drys krydderurter på sammen med de små mozzarellaoste, der er skåret igennem. Server de sprøde bruschetta til kyllingen med tomat-bønnesalaten.
- Energi pr. person: 560 kcal., fedt 30%, protein 31%, kulhydrat 39%