Grøn pastasalat med asparges
Pastasalat med masser af grønsager vendt med en dressing baseret på ristede kapers.
Næringsindhold
- Energi pr. person:520 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:21 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 200 g fuldkornspasta
- 1 lille courgette
- ½ bakke babyspinat
- 250 g snittede, grønne asparges
- Blade af 1 lille bundt basilikum.
- Dressing med sprødstegte kapers:
- 1 lille glas velafdryppede kapers, ca. 35 g
- 2 spsk olivenolie
- 1-2 spsk balsamico
- Salt, peber
- 125 g serranoskinke i tynde skiver
- 50 g høvlet manchego
- TILBEHØR: 200 g speltbrød.
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den (kan gøres i forvejen).
- Snit courgetten i tynde stave og bland pasta, courgettestave, spinat, asparges og basilikumblade.
- Lav dressingen. Tryk kapersene tørre. Varm olien i en lille pande og rist kapersene sprøde heri. Flyt panden fra varmen, tilsæt balsamico samt salt og peber.
- Bland dressingen med salaten, læg tynde skiver serranoskinke og manchego på toppen og server med brød.