-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Grønne bønner med pocheret æg og tuncreme
En virkelig mættende og proteinrig frokost
2
Ingredienser
- Tuncreme:
- 1 dåse tun i vand
- 100 g skyr
- 1 spsk kapers
- salt og peber.
- 150 g grønne, friske bønner (alternativt frosne)
- 2 æg
- 1 spsk eddike.
Sådan laver du salaten:
- Til tuncremen blendes tunen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
- Nip de grønne bønner, og kog dem i saltet vand i tre min. Hæld det varme vand fra, og skyl dem i ca. 1 min under koldt vand, så de bevarer deres sprødhed og farve.
- Til de pocherede æg sætter du en gryde med vand på en varm kogeplade. Varm vandet op til lige under kogepunktet. Vandet må altså ikke bulderkoge. Tilsæt en spiseske eddike i vandet.
- Slå et æg ud ad gangen i en skål. Med et piskeris skaber ud lidt bevægelse i vandet i gryden og hælder langsomt ægget ned i det varme vand.
- Ægget er færdigt, når æggehviden er størknet, men æggeblommen stadig er flydende (ca. 1 minut). Tag ægget op med en hulsi.
- Gentag proceduren med det andet æg.
- Læg de pocherede æg ovenpå bønnerne, og spis salaten med tuncremen.
- 220 kcal. pr. person
- Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/
- Prøv også hvid bønnesalat