-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Grønsagssuppe med bacon og purløgsdrys
(4 personer)
Ingredienser
- Suppe:
- 3 løg
- 1 porre
- 200 g kartofler
- 2 persillerødder
- 2 stængler bladselleri
- 2 spsk. olivenolie
- 1½ tsk. mild karry (½ tsk. stærk)
- 1½ liter grønsagsbouillon
- 2½ dl piskefløde
- 1½ spsk. majsstivelse
- salt og peber
- Topping:
- 150 g skivet bacon
- 1 bundt purløg
- Tilbehør:
- Et groft brød
- Hak løgene groft, og skær porren i tynderinge. Skær skrællede kartofler og persillerødder i tern. Hak bladselleristænglerne imindre stykker.
- Varm olien op, og steg grønsagerne i ca. 5min. over svag til jævn varme. Drys karry på.
- Hæld bouillon i, og kog det i ca. 7 min.Blend suppen, eller lad den være, som dener, afhængig af hvad du synes bedst om.
- Pisk fløde og majsstivelse sammen, oghæld det i suppen. Kog suppen grundigtigennem under omrøring. Smag til med saltog peber.
- Steg bacon sprødt på en pande, og hakpurløg.
- Server suppen med bacon, et drys purløgog brød.