-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grøntsagssalat med senneps-dressing og croutoner
Spis denne skønne salat alene eller sammen med fisk eller kylling.
4
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 1 fennikel
- 1 agurk
- ½ spidskål
- 3 skiver brød med sej krumme
- olivenolie til stegning
- 1 fed finthakket hvidløg
- salt
- 1½ spsk dijonsennep
- 1 spsk flydende honning
- 1 spsk æbleddike eller hvidvinseddike
- 4 spsk olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- en lille håndfuld estragonblade (evt. grofthakket)
Sådan laver du grønsagssalat
- Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde, lange skiver på et mandolinjern eller med en tyndskræller. Halvér fenniklen, og skær også fennikel og agurk i tynde skiver på mandolinjernet eller andet instrument, der kan snitte meget fint. Snit spidskålen i tynde strimler og bland alle grøntsagerne i en salatskål.
- Skær brødet i mindre tern og steg dem gyldne og sprøde på en pande med olivenolie. Skru lidt ned for varmen og tilsæt finthakket hvidløg det sidste minut af stegetiden. Krydr med salt
- Rør dijonsennep sammen med honning og æbleeddike, og pisk olivenolie i dressingen. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
- Vend grøntsagerne sammen med dressingen, brødcroutonerne og frisk estragon.
- Servér salaten sammen med kød og kartofler.
- Se også opskrift på Nye kartofler med peberfrugt-salsa med chili.