-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Gulerodsbøffer med porre
Disse gulerodsbøffer er både mættende og supersunde. Af denne portion bliver der fire bøffer.
4 personer
Ingredienser
- 250 g gulerødder
- 100 g porre med noget af det grønne
- 4 fed hvidløg
- olie til stegning
- timian, oregano eller rosmarin – tørret eller frisk
- 50 g havregryn
- 3 spsk. loppefrøskaller
- 2 spsk. mel
- 25 g rasp
- ca. 1 dl mælk
- 2 spsk. citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Riv gulerødderne fint og kom dem i en skål.
- Snit porretoppen og hak hvidløgene. Svits dem i olien, til porren er blød. Bland gulerødder, porre, hvidløg, krydderurter, havregryn, loppefrøskaller, mel og rasp. Rør farsen sammen og tilsæt mælken. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Lad farsen hvile en halv times tid. Vurdér så konsistensen og tilsæt mere væde og/eller rasp og havregryn. Farsen skal have en konsistens, så du kan forme den til bøffer. Smag til igen. Det er vigtigt, at farsen har smag.
- Lad gerne farsen hvile endnu en halv times tid eller længere. Den kan sagtens stå i køleskabet til dagen efter. Form fire bøffer, og steg dem på panden. Skru lidt ned for varmen, og steg bøfferne gyldne i cirka 5 minutter på hver side.