-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Gulerodsbrød med hørfrø
Bag brød med masser af korn og kerner. De er skønne på morgenbordet og som grovt tilbehør til dagens andre måltider. Dette brød er fyldt med revne gulerødder, der gør brødet ekstra saftigt.
1 brød
Total:4 timer 10 minutter
Arbejdstid:3 timer 30 minutter
Ingredienser
- 6 dl vand
- 100 g havregryn
- 100 g hørfrø
- 15 g gær
- 2 tsk. salt
- 100 g revne gulerødder
- 100 g fuldkornshvedemel, gerne durum
- ca. 300 g hvedemel
Sådan gør du:
- Kog vand, havregryn og hørfrø op i en gryde. Tag gryden af varmen, og afkøl det, til det er lunkent. Kom det i en skål. Udrør gæren heri.
- Tilsæt salt, revet gulerod, fuldkornshvedemel og hvedemel. Rør dejen sammen ca. 5 min., brug gerne en køkkenmaskine.
- Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket ca. 3 timer.
- Form et ovalt brød på bagepapir på en bageplade. Lad det efterhæve 30 min. med et rent klæde over.
- Bag brødet ved 225 grader ca. 40-45 min.