-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Havre/dadelsnitter
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Bagetid:
- 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- (ca. 16 stk.)
- 250 g dadler
- 200 g fuldkornshvedemel
- 200 g farin
- 100 g havregryn
- 1 tsk stødt kanel
- 1/2 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 125 g smør
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hak dadlerne groft og overhæld dem med kogende vand.
- Bland alle de tørre ingredienser og ælt smørret i, til det bliver en klumpet dej.
- Pres halvdelen af dejen ud i bunden af en lille bradepande(18x26 cm) foret med bagepapir.
- Hæld dadlerne på en sigte og lad dem derefter dryppe godt af på et stykke køkkenrulle. Fordel dem på dejen.
- Drys resten af dejen over dadlerne og pres den let.
- Bag kagen midt i ovnen 25-30 min. og lad den afkøle på en rist. Skær den i snitter.
- Opbevar dem i en kagedåse.