-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Havregrød med quinoa og mandler
Den klassiske havregrød er blevet piftet op med quinoa og mandelmælk. Servér den lækre grød til morgenmad med pærer og flydende honning på toppen.
Havregrød til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 spsk. sorte quinoa
- 2 dl vand
- 100 g groftvalsede havregryn
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 dl mandelmælk
- Topping:
- 2 pærer
- 2 spsk. mandler flydende honning
Sådan laver du havregrød med mandelmælk
- 1. Kom quinoa og vand i en gryde, og kog i ca. 10 min.
- 2. Tilsæt havregryn, vaniljesukker og mandelmælk, og kog ved svag varme i ca. 5 min., til grøden er blød og quinoa kogte. Er grøden for tyk, spædes til med mere mandelmælk.
- 3. Server grøden med pærer i skiver, hakkede mandler og et dryp honning.