Helt igennem vegetarisk
Aftensmad på ingen tid med masser af sunde grønsager.
4
Ingredienser
- 1 spidskål
- 4 gulerødder
- 500 g grønne asparges
- 1 peberfrugt
- 1 bakke babyspinat
- 1 chili
- 2 spsk sesamolie
- 1 fed hvidløg
- 1-2 spsk fishsauce
- 1 lime
- 300 g fuldkornsnudler
- 1 bundt frisk koriander
Sådan gør du:
- Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen og snit kålen fint. Skær gulerødder i skiver på skrå. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Skær asparges
- i lange snitter. Skær peberfrugt i snitter. Skyl og slyng spinaten. Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit chilien. Varm olien i en wok og steg kål og gulerødder med chili og presset hvidløg et par minutter. Kom asparges og peberfrugter i wokken og steg yderligere et par minutter. Vend spinat i og lad den falde sammen. Smag grønsagerne til med fishsauce og lime. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Server nudler med grønsager og masser af frisk koriander.