asparges

Helt igennem vegetarisk

Aftensmad på ingen tid med masser af sunde grønsager.

4

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 4 gulerødder
  • 500 g grønne asparges
  • 1 peberfrugt
  • 1 bakke babyspinat
  • 1 chili
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1-2 spsk fishsauce
  • 1 lime
  • 300 g fuldkornsnudler
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan gør du:

  1. Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen og snit kålen fint. Skær gulerødder i skiver på skrå. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Skær asparges
  2. i lange snitter. Skær peberfrugt i snitter. Skyl og slyng spinaten. Flæk chilien, skrab kernerne ud og snit chilien. Varm olien i en wok og steg kål og gulerødder med chili og presset hvidløg et par minutter. Kom asparges og peberfrugter i wokken og steg yderligere et par minutter. Vend spinat i og lad den falde sammen. Smag grønsagerne til med fishsauce og lime. Kog nudlerne som angivet på emballagen og afdryp. Server nudler med grønsager og masser af frisk koriander.