Hindbærdessert

Hindbærdessert

En fnuglet og rigtig lækker dessert med hindbær. Det helt korrekte navn er en hindbærfool - det vil sige en dessert med piskefløde og bær.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g hindbær
  • 3 spsk sukker
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl græsk yoghurt
  • Pynt: hindbær og mynteblade

  1. Purér hindbærrene sammen med sukker og pres evt. puréen gennem en sigte. Stil den koldt.
  2. Pisk fløden til skum.
  3. Pisk yoghurten i flødeskummet — 1 spsk ad gangen, så flødeskummet ikke bliver tyndt. Læg 1-2 spsk hindbærpuré i bunden af 2 portionsglas og vend resten i cremen med let hånd, så det bliver stribet. Fordél cremen i glassene og pynt med lidt friske bær og mynte.
  4. Tips: Hvis der bruges frosne hindbær, bør de gives et hurtigt opkog med sukkeret.