Hindbærdessert
En fnuglet og rigtig lækker dessert med hindbær. Det helt korrekte navn er en hindbærfool - det vil sige en dessert med piskefløde og bær.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 250 g hindbær
- 3 spsk sukker
- 1 dl piskefløde
- 1 dl græsk yoghurt
- Pynt: hindbær og mynteblade
- Purér hindbærrene sammen med sukker og pres evt. puréen gennem en sigte. Stil den koldt.
- Pisk fløden til skum.
- Pisk yoghurten i flødeskummet — 1 spsk ad gangen, så flødeskummet ikke bliver tyndt. Læg 1-2 spsk hindbærpuré i bunden af 2 portionsglas og vend resten i cremen med let hånd, så det bliver stribet. Fordél cremen i glassene og pynt med lidt friske bær og mynte.
- Tips: Hvis der bruges frosne hindbær, bør de gives et hurtigt opkog med sukkeret.