Sund dessert: Hindbærmuffins
Et perfekt indslag, hvis du inviterer på brunch.
12 stk.
Ingredienser
- 300 g fuldkornsspeltmel
- 35 g havreflager
- 1 spsk bagepulver
- 125 g fint rørsukker
- 1 knsp salt
- korn af 1 fed vaniljestang
- 2 spsk honning
- 1 æg
- 3 dl minimælk
- ¾ dl neutral olie
- 200 g friske hindbær
- TOPPING:
- 2 spsk havreflager ca. 10 g
- 2 spsk mandel- eller
- hasselnøddeflager ca. 10 g
- 2 spsk rørsukker
Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 200°. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tag en anden skål og pisk honning, æg, mælk og olie sammen, bland de to ting og tilsæt hindbær. Fordel dejen i 12 muffinforme. Bland havre, mandelflager og rørsukker, drys blandingen på toppen af kagerne og bag dem i 20 minutter, til de er gyldne.