dessert

Sund dessert: Hindbærmuffins

Et perfekt indslag, hvis du inviterer på brunch.

12 stk.

Ingredienser

  • 300 g fuldkornsspeltmel
  • 35 g havreflager
  • 1 spsk bagepulver
  • 125 g fint rørsukker
  • 1 knsp salt
  • korn af 1 fed vaniljestang
  • 2 spsk honning
  • 1 æg
  • 3 dl minimælk
  • ¾ dl neutral olie
  • 200 g friske hindbær
  • TOPPING:
  • 2 spsk havreflager ca. 10 g
  • 2 spsk mandel- eller
  • hasselnøddeflager ca. 10 g
  • 2 spsk rørsukker

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tag en anden skål og pisk honning, æg, mælk og olie sammen, bland de to ting og tilsæt hindbær. Fordel dejen i 12 muffinforme. Bland havre, mandelflager og rørsukker, drys blandingen på toppen af kagerne og bag dem i 20 minutter, til de er gyldne.