-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Hjertefocacciaer med rosmarin
10 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 100 g durumhvedemel
- ca. 370 g italiensk hvedemel
- 1 tsk. salt
- Fyld:
- 125 g frisk mozzarella
- 2 spsk. friskhakket rosmarin
- salt, peber
- Desuden:
- 1 sammenpisket æg til pensling
- olivenolie og salt til pensling og drys
- evt. stængler af rosmarin til pynt
- Udrør gæren i vandet, og tilsæt durumhvedemel og lidt afdet almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 10min. tilsæt salt og resten af melet. Lad dejen hæve tildækket1 time et lunt sted.
- Del dejen i 16 stykker. rul dem tyndt ud, og form dem tilhjerter, du kan også bruge en hjerteudstikker, hvis du har en.på de 8 af hjerterne fordeler du revet mozzarellaost og et drysrosmarin. Krydr også med lidt salt og peber. pensl kanternemed sammenpisket æg. Læg de andre hjerter over, og trykkanterne godt sammen.
- Bag focacciahjerterne ved 225 gr. på midterste ovnribbei ca. 16-20 min. tag dem ud, pensl dem med olivenolie, ogkrydr med salt. server dem varme. her har vi pyntet dem medfriske stængler rosmarin.