-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Hurtige fladbrød
De lækre fladbrød er nemme at bage på en varm grill eller en grillpande – de skal kun have et par minutter på hver side. Nyd brødene som snack med hummus og rå grøntsager, som sandwich-wrap, som ”pizzabund” eller som tilbehør til maden.
6 stykker
Total:30 minutter
Ingredienser
Dej:
- 250 g hvedemel (evt. op til 50% fuldkorns)
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 200 g græsk yoghurt 2%
- 2 spsk. olivenolie
Pensling:
- ca. 3 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
- Bland mel, bagepulver og salt sammen, og tilsæt yoghurt og olivenolie. Ælt
- dejen sammen, og lad den hvile tildækket i 10 min.
- Del dejen i 6 ens portioner (á ca. 85 g), og rul dem ud til flade brød – ca. 3 mm tykke og 22 cm i diameter.
- Varm grillen eller en grillpande op.
- Pensl brødene med olivenolie, og bag dem på den varme grill/grillpande i 1-2 min. på hver side.
- Server brødene friskbagte som tilbehør til salater, kold og varm mad, eller som en snack med en god dip.