Hurtige rabarbertærter

Hurtige rabarbertærter

For mange er smagen af rabarber lig smagen af forår. Prøv dem f.eks. i denne skønne tærte.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Fryse-egnet
  • 50 g smør
  • 50 g sukker
  • 75 g mel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 50 g hakkede mandler
  • 1 tsk frisk eller syltet ingefær
  • 1 lille æg
  • 2-4 rabarberstilke
  • 1-2 spsk sukker

  1. Rør smør og sukker blødt og tilsæt mel, bagepulver, mandler, hakket ingefær og det sammenpiskede æg. Pres dejen ud i to portionstærteforme. Vask rabarberstilkene og skær dem i små stykker. Læg dem på dejen og drys med sukker.
  2. Sæt tærterne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
  3. Servér tærterne varme, lune eller kolde med flødeskum eller cremefraiche.