Hvid bønnesalsa med spejlæg og bacon

Hvid bønnesalsa med spejlæg og bacon

Kan serveres som en del afen weekendmorgenmad ellerbrunch.

4 personer

Ingredienser

  • 100 g tørrede, hvide bønner
  • eller 1 ds. afdryppede bønner
  • 5 tomater
  • rødløg
  • 1 lille gul peber
  • saften af 1 lime
  • 2 tsk. tabasco
  • 4 æg
  • smør til stegning
  • 150 g bacon i tynde skiver
  • salt, peber

  1. Udblød de hvide bønner irigeligt koldt vand natten over.Kog dem ca. 1 time i frisktvand. Afdryp og afkøl bønnerne.Hvis du bruger dem fra dåse, erde afkølede og klar til brug.
  2. Skær tomaterne i tern, ogkom dem i en skål. Vend småløgtern, peberfrugttern, limesaft,tabasco, salt og peber i.Vend bønnerne i.
  3. Steg baconskiverne på enpande eller i ovnen. Afdryp dempå køkkenrulle.
  4. Steg 4 spejlæg, og servérdem med bacon-salsaen.