-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Hvid bønnesalsa med spejlæg og bacon
Kan serveres som en del afen weekendmorgenmad ellerbrunch.
4 personer
Ingredienser
- 100 g tørrede, hvide bønner
- eller 1 ds. afdryppede bønner
- 5 tomater
- rødløg
- 1 lille gul peber
- saften af 1 lime
- 2 tsk. tabasco
- 4 æg
- smør til stegning
- 150 g bacon i tynde skiver
- salt, peber
- Udblød de hvide bønner irigeligt koldt vand natten over.Kog dem ca. 1 time i frisktvand. Afdryp og afkøl bønnerne.Hvis du bruger dem fra dåse, erde afkølede og klar til brug.
- Skær tomaterne i tern, ogkom dem i en skål. Vend småløgtern, peberfrugttern, limesaft,tabasco, salt og peber i.Vend bønnerne i.
- Steg baconskiverne på enpande eller i ovnen. Afdryp dempå køkkenrulle.
- Steg 4 spejlæg, og servérdem med bacon-salsaen.