Hvid bønnesalsa med spejlæg og bacon
Kan serveres som en del afen weekendmorgenmad ellerbrunch.
4 personer
Ingredienser
- 100 g tørrede, hvide bønner
- eller 1 ds. afdryppede bønner
- 5 tomater
- rødløg
- 1 lille gul peber
- saften af 1 lime
- 2 tsk. tabasco
- 4 æg
- smør til stegning
- 150 g bacon i tynde skiver
- salt, peber
- Udblød de hvide bønner irigeligt koldt vand natten over.Kog dem ca. 1 time i frisktvand. Afdryp og afkøl bønnerne.Hvis du bruger dem fra dåse, erde afkølede og klar til brug.
- Skær tomaterne i tern, ogkom dem i en skål. Vend småløgtern, peberfrugttern, limesaft,tabasco, salt og peber i.Vend bønnerne i.
- Steg baconskiverne på enpande eller i ovnen. Afdryp dempå køkkenrulle.
- Steg 4 spejlæg, og servérdem med bacon-salsaen.