Hvide chokoladetrøfler med whisky
Julens fineste konfekt.
(ca. 15 stk.)
Ingredienser
- ¾ dl piskefløde
- 2 spsk. ahornsirup
- 100 g mørk chokolade
- 1 spsk. whisky
- 150 g hakket hvid chokolade
- Pynt: flormelis til pynt
- Kog fløde og sirup op i en lille gryde. Tag det fra varmen, og rør hakket mørk chokolade i. Rør whisky i. Stil trøffelmassen tildækket i køleskabet et par timer. Lav kugler af massen, som igen stilles i køleskabet.
- Smelt den hvide chokolade. Hold en trøffelkugle på en gaffel over den smeltede chokolade, og øs hurtigt smeltet chokolade over med en ske. Stil trøflerne på bagepapir til afkøling. Når chokoladen er stivnet, drysser du dem med sigtet flormelis. Opbevar trøflerne pakket i en tætsluttende beholder i køleskabet.