-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Hybensuppe med lækkert tilbehør
Lækker og anderledes dessert.
Ingredienser
- Til 2 personer
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- 175 g friske hyben
- 3/4 liter vand
- ca. 3 spsk sukker
- 1 spsk citronsaft
- evt. kartoffelmel
- Tilbehør:
- Flødeskum og kammerjunkere.
- Pluk blomst og stilk af de skyllede hyben og kog dem møre i vand – ca. 20 min. Pres dem gennem en sigte over i en ren gryde (kassér skaller og frø).
- Smag suppen til med sukker og citronsaft og kog den igennem. Tag gryden af varmen og jævn evt. suppen med kartoffelmel udrørt i koldt vand.
- Servér suppen varm, lun eller afkølet i dybe tallerkner med flødeskum og kammerjunkere.