-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Hyldeblomstmousse
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 5 min.
- Køletid: 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- 2 blade husblas
- 2 dl konc. hyldeblomstsaft
- 1 spsk citronsaft
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- 2+2 spsk sukker
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 1-2 dl piskefløde
- Udblød husblassen i koldt vand. Kog hyldeblomstsaften ind til 1 dl og tag gryden af varmen. Knug vandet af husblassen og smelt den i hyldeblomstsaften. Tilsæt citronsaft.
- Pisk æggeblommerne hvide med sukker og vend hyldeblomstsaften i. Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum. Vend forsigtigt æggehvider og flødeskum i og fordel moussen i 4 dessertglas. Stil dem koldt.
- Server desserterne, som de er, eller giv friske jordbær eller lidt stikkelsbærkompot til.