4 pers.

Ingredienser

  • 3 spsk. østerssauce eller sojasauce
  • 2 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 500 g afpudset nakkefilet af svinekød skåret i 3 x 3 cm’s tern
  • 8 træspyd
  • 1 spsk. olie
  • salt og peber
  • Desuden:
  • 100 g blandet spæd salat
  • 8 blommer
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • salt, peber

  1. Rør østerssauce, ingefærog hvidløg sammen. Vendkødet heri.
  2. Stik kødet på spyddene.Pensl med olie, og krydr medsalt og peber.
  3. Læg spyddene på en ristover en bradepande. Stildem i ovnen ved 200 gr. ica. 30 min. Tjek, at kødet ergennemstegt.
  4. Skær blommerne midtover, og fjern stenene. Skærblommerne i både. Fordelskyllet og afdryppet salat pået fad. Fordel blommerneover. Dryp med limesaft.Krydr med salt og peber.