Ingefærkrydrede spyd
4 pers.
Ingredienser
- 3 spsk. østerssauce eller sojasauce
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 1 fed finthakket hvidløg
- 500 g afpudset nakkefilet af svinekød skåret i 3 x 3 cm’s tern
- 8 træspyd
- 1 spsk. olie
- salt og peber
- Desuden:
- 100 g blandet spæd salat
- 8 blommer
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- salt, peber
- Rør østerssauce, ingefærog hvidløg sammen. Vendkødet heri.
- Stik kødet på spyddene.Pensl med olie, og krydr medsalt og peber.
- Læg spyddene på en ristover en bradepande. Stildem i ovnen ved 200 gr. ica. 30 min. Tjek, at kødet ergennemstegt.
- Skær blommerne midtover, og fjern stenene. Skærblommerne i både. Fordelskyllet og afdryppet salat pået fad. Fordel blommerneover. Dryp med limesaft.Krydr med salt og peber.